PVC frezen

PVC frezen kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren medewerkers van Kunststof Freestechniek. Met behulp van onze moderne faciliteiten kunnen wij vrijwel alle soorten kunststoffen, zoals PVC, frezen. Omdat wij met een bedmaat van 3650x1300x200mm werken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

CNC methode

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met PVC frezen. Hiervoor gebruiken wij de CNC freesmethode, waarbij de machines aangestuurd worden door computers. Naast PVC kunnen wij ook de volgende kunststoffen bewerken: PMMA, PC, PETG, PTFE, PVDF, PCTFE, PA, PETP, PEEK, PSU, POM, PEI, PPS, PE, PP, ABS, HAPA, HW en HPL. Daarnaast komen ook hout en houtachtige materialen, zoals MDF en trespa, in aanmerking voor frezen.

Vrijblijvend contact

Wij vertellen u graag alles over PVC frezen en de diverse mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen met +31 (0)513-640274 om direct met één van onze medewerkers te spreken. Als u het contactformulier invult, zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk antwoord krijgt op al uw vragen.