Kunststof halffabrikaten

Kunststof Freestechniek is een veelzijdige partner op het gebied van kunststof halffabrikaten. Wij maken platen, blokken, staven en holstaven op maat. Deze kunststof halffabrikaten kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren.

Moderne faciliteiten

Naast de verkoop van kunststof halffabrikaten, zijn wij ook gespecialiseerd in CNC frezen van kunststof, hout en MDF. Deze materialen kunnen wij op alle mogelijke manieren voor u frezen. Tenslotte beschikken wij over moderne faciliteiten om producten te buigen, lijmen, boren, draadtappen of inserts aan te brengen. In het bewerken van kunststof, hout en MDF zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien hanteren wij een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Advies

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar adres om kunststof halffabrikaten op maat te laten maken? Kunststof Freestechniek voorziet u graag van advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel hiervoor met +31 (0)513-640274 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.